WMO

Onze methode

Bij InnZorg volgen we altijd een specifieke methodiek en werken we volgens plan. We doen nooit iets out of the blue. We begrijpen dat er meerdere methodes zijn om resultaten te behalen, maar we gebruiken vooral de onderstaande methodes:

  • Herstelondersteunende zorg: Deze methode is erop gericht om mensen te helpen herstellen en daarbij te ondersteunen. We leren cliënten hoe ze het beste met de situatie om kunnen gaan en richten ons op het behoud van de kwaliteit van leven. Het is een methodische aanpak die bewezen effectief is. Bij deze methode staan herstel en zorg centraal. Wij geloven dat iedereen in staat is om stappen te zetten richting herstel. Daarom ondersteunen onze ambulant begeleiders cliënten om weer controle te krijgen over hun leven.
  • Presentiebenadering: Hierbij staan we naast de cliënt en zijn we betrouwbaar en volhardend. We zijn erop gericht om een sterke relatie op te bouwen tussen de cliënt en de social worker. Het is een outreachende benadering. Dit betekent dat we proactief naar de cliënt toe gaan en ondersteunen in een vrijwillig kader. We focussen ons vooral op de relatie met de cliënt. .

Bewezen effectieve methoden

Bij ons kun je erop vertrouwen dat we altijd gebruik maken van bewezen effectieve methoden. We zorgen voor een gestructureerde aanpak en hechten veel waarde aan het opbouwen van een goede relatie tussen de cliënt en de social workerr. Zo kun je ervan op aan dat we de beste ondersteuning bieden die er is.

Meer over WMO

Neem contact met ons op

Heb je ondersteuning nodig bij het overwinnen van uitdagingen in het dagelijks leven? Neem contact op met InnZorg voor een vrijblijvend gesprek met een van onze ambulante begeleiders en ontdek hoe wij kunnen ondersteunen bij het bereiken van je doelen!

Contact opnemen