Forensisch

Forensische zorg op maat bij InnZorg

Ben jij op zoek naar hulp en ondersteuning binnen een forensisch kader na een justitiële veroordeling? Bij InnZorg begrijpen we dat het dagelijks leven soms lastig kan zijn. Daarom helpen we mensen die ondersteuning nodig hebben om te voorkomen dat ze opnieuw in de problemen komen.

Werken aan een nieuwe start

Samen met jou willen we werken aan een positieve verandering in je leven. Na het uitzitten van een straf is het belangrijk om weer positief vooruit te kijken en te werken aan een nieuwe start.

Bij InnZorg zijn er tal van mogelijkheden en begeleidingsmogelijkheden beschikbaar om je te ondersteunen bij het bereiken van je doelen en het opbouwen van een stabiele toekomst.

Persoonlijke ondersteuning en groei

We richten ons op jouw persoonlijke doelen en behoeften. Ons doel is om een ondersteunende omgeving te bieden die het meest passend is, zodat je zo goed mogelijk kunt werken aan je doelen en verder kunt groeien.

We willen je helpen bij het ontwikkelen van vaardigheden die je nodig hebt om niet weer in dezelfde situatie terecht te komen. Of het nu gaat om ambulante begeleiding in de thuissituatie of dagbesteding, samen werken we aan een mooie toekomst. Bij InnZorg geloven we in jouw mogelijkheden en staan we klaar om je te ondersteunen in een nieuwe richting van je leven.

Meer over forensische hulp en ondersteuning

Neem contact met ons op

Heb je ondersteuning nodig? Bij InnZorg staan we klaar om te ondersteunen. Samen werken we aan een mooie toekomst. Wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een gesprek.

Contact opnemen