Jeugd

Hoe we werken

Bij InnZorg draait het om de kracht van kinderen en jongeren. Wij geloven in hun mogelijkheden om te groeien en te bloeien, zelfs als ze met uitdagingen en problemen te maken hebben. Daarom staan we altijd naast hen, om samen te werken aan het ontwikkelen van hun eigen vaardigheden en capaciteiten. Zo kunnen ze weer volop genieten van het leven en hun doelen bereiken.

Onze aanpak is gericht op het bieden van ondersteuning bij de uitdagingen en problemen van kinderen en jongeren, zodat deze zo weinig mogelijk effect hebben op hun dagelijks functioneren. Dit doen we door samen te werken met ouders, verzorgers en andere betrokkenen, waarbij we altijd kijken naar de individuele behoeften van het kind of de jeugdige. Wij willen dat zij zoveel mogelijk zelf de regie houden over hun eigen leven, zodat ze kunnen genieten van het leven en weer in balans kunnen komen.

Het traject bij InnZorg begint met een persoonlijk intakegesprek, waarin we luisteren naar de jongere en zijn of haar doelen en behoeften in kaart brengen. Vervolgens stellen we samen een begeleidingsplan op met concrete doelen en gewenste resultaten. Gedurende het traject evalueren we regelmatig en sturen we bij waar nodig. Zo zorgen we ervoor dat we de juiste ondersteuning bieden en dat het traject past bij zijn of haar individuele behoeften.

pexels-photo-2682543.jpeg
pexels-photo-3036405.jpeg

Hoe we de juiste zorg bieden

Het bieden van zorg op maat is voor ons essentieel. We gaan zorgvuldig te werk en kijken daarbij altijd naar de werkopdracht en doelen van de cliënt. We bieden hulp en ondersteuning zo kort als mogelijk en zo lang als nodig. Door op deze efficiënte manier ondersteuning te bieden hebben wij zeer korte wachttijden waardoor we snel ambulante ondersteuning kunnen bieden.

Ons team van experts

Bij InnZorg hebben we een deskundig team dat bestaat uit gedragswetenschappers, autisme-experts, pedagogen en social workers. Ook hebben we specifieke kennis in huis over Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH), hoogbegaafdheid, Autisme Spectrum Stoornis (ASS) en suïcidepreventie. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we de juiste zorgverlener vinden en een goede match maken.

We werken nauw samen met andere instanties en hulpverleners, zodat we onze cliënten altijd de beste ondersteuning kunnen bieden.

Meer over jeugdzorg

Neem contact met ons op

Benieuwd hoe wij kinderen of jongeren kunnen ondersteunen bij zijn of haar uitdagingen? Neem contact op met InnZorg voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe wij samen kunnen werken aan een mooie toekomst.

Contact opnemen