Jeugd

Specialistische jeugdhulp bij InnZorg

Op zoek naar professionele specialistische jeugdhulp? InnZorg biedt ambulante ondersteuning op maat voor kinderen en jeugdigen die extra hulp nodig hebben bij het opgroeien.

Of het nu gaat om beperkingen, psychische problemen of moeilijkheden thuis, wij staan klaar om te helpen. Zo kunnen kinderen en jongeren veilig en gezond opgroeien en zich zo goed mogelijk ontwikkelen tot zelfstandige en gelukkige volwassenen.

Ons zorgaanbod jeugd en ons team

We bieden hulp aan jeugdigen die onder de Jeugdwet vallen. Ons team van hbo-geschoolde pedagogen biedt ondersteuning in de thuissituatie, op school of op een andere passende, neutrale locatie. We gaan hierbij uit van de best passende locatie bij de situatie.

We bieden specialistische hulp aan kinderen en jongeren met (tijdelijke) psychische problemen, beperkingen, of kinderen van ouders met psychische of psychosociale problemen. Wij werken met een korte wachtlijst en al onze medewerkers zijn geregistreerd bij het Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ).

Wetenschappelijk onderbouwde methodes

Bij InnZorg geloven we in het belang van wetenschappelijk onderbouwde methodes om onze zorg te verbeteren en aan te passen aan de behoeften van de kinderen en jeugdigen die we helpen.

Daarom maken we gebruik van verschillende bewezen en efficiënte methodes van het Nederlands Jeugdinstituut (NJi), zoals het Vlaggensysteem, Signs of Safety en RAAK training. Hiermee kunnen we kinderen en jongeren met bijvoorbeeld depressie of Kinderen van Ouders met Psychische Problematiek (KOP kinderen) behandelen. 

Maatwerk bij InnZorg voor kinderen en jeugdigen

Bij Innzorg staat de beste beschikbare informatie centraal bij het helpen van kinderen en jongeren.

Door ons team van specialisten, onze werkwijze en het toepassen van bewezen technieken van het Nederlands Jeugdinstituur (NJi) kunnen we maatwerk bieden aan kinderen en jongeren die extra hulp nodig hebben bij het opgroeien. InnZorg werkt op een oplossingsgerichte manier waarbij we altijd kijken naar de individuele behoeften van de het kind of de jeugdige.

Meer over jeugdzorg

Neem contact met ons op

Benieuwd hoe wij kinderen of jongeren kunnen ondersteunen bij zijn of haar uitdagingen? Neem contact op met InnZorg voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe wij samen kunnen werken aan een mooie toekomst.

Contact opnemen