WMO

Ambulante ondersteuning bij InnZorg

Het is niet altijd gemakkelijk om zelfstandig te functioneren of participeren wanneer je te maken hebt met belemmeringen of uitdagingen. Dit kan bijvoorbeeld veroorzaakt worden door Autisme Spectrum Stoornis (ASS), psychische problemen, maar ook door andere problemen zoals de verwerking van het overlijden van een dierbare, zorgen of eenzaamheid. Daarom biedt InnZorg ambulante ondersteuning aan voor mensen boven de 18 jaar die hulp nodig hebben bij de meest uiteenlopende onderwerpen.

Onze ervaren ambulante begeleiders bieden ondersteuning op maat en begeleiden in de thuissituatie. Dit kan gaan om praktische hulp bij alledaagse zaken tot persoonlijke ondersteuning bij het aanleren van sociale vaardigheden en het plannen van activiteiten. Daarnaast zijn onze begeleiders gespecialiseerd in het omgaan met psychische problematiek, psychosociale problemen en eenzaamheid. Bij InnZorg staan we voor een persoonlijke benadering, waarbij we samen met jou kijken naar wat jij nodig hebt om jouw zelfstandigheid en kwaliteit van leven te behouden.

Onze expertise

InnZorg heeft expertise op verschillende gebieden, waaronder:

  • Psychosociale hulp en ondersteuning;
  • Bewustwording van eigen kwaliteiten;
  • Autisme Spectrum Stoornis (ASS);
  • Niet aangeboren hersenletsel (NAH);
  • GGZ-problematiek;
  • Verpleegkundige expertise bij somatische aandoeningen;

Onze aanpak

Bij InnZorg stellen we jou als cliënt centraal. Samen met jou stellen we een individueel begeleidingsplan op met concrete doelen. Hierbij kijken we naar jouw mogelijkheden en beperkingen en werken we samen met andere instanties indien nodig. We streven ernaar om jouw eigen kracht te vergroten en aan je vaardigheden te werken, zodat jij uiteindelijk zelfstandig verder kan.

Onze aanpak is zeer doelgericht: we stellen samen concrete doelen vast en maken daarbij een passend begeleidingsplan. Tussentijds evalueren we dit plan samen met jou, en meten we de voortgang en de klanttevredenheid. We houden hierbij de focus op de werkdoelen, zodat we jou optimaal kunnen ondersteunen in het behalen van jouw doelen.

Meer over WMO

Neem contact met ons op

Heb je ondersteuning nodig bij het overwinnen van uitdagingen in het dagelijks leven? Neem contact op met InnZorg voor een vrijblijvend gesprek met een van onze ambulante begeleiders en ontdek hoe wij kunnen ondersteunen bij het bereiken van je doelen!

Contact opnemen